با توجه به سرعت وحشتناک پیشرفت جهان مجازی، این روزها شاهد کسب و کارهای بسیاری هستیم که همگی از طریق نت و بصورت آنلاین و دورکاری انجام می شوند. دیگر نیاز نیست برای پرداخت قبوض یا برداشتن وجه از حساب بانکی، از خانه خارج شویم. حتی خریدهایمان هم آنلاین و اینترنتی شده است.
از تماس تصویری گرفته تا رزرو هتل یا اتوبوس یا حتی سفارش غذا،همه این کارها با یک تیکِ آسان، به راحتی امکان پذیر شده است.پس کسب درآمد از راه نوشتن،زیاد هم چیز عجیب و غریبی به نظر نمی رسد.
شاید بارها در تیتر بالای سایت های معتبر چشمتان به عناوینی مانند "همکاری با ما"، "استخدام" و. خورده باشد. اگر وارد این بخش ها شوید می بینید که صاحب سایت اعلام کرده که به یک شخص فرینلسر(مثلا محتوا نویس، برنامه نویس،مقاله نویس،گرافیست،سئوکار،ویراستار،تایپر،ویدئو ساز و.) نیازمندیم. و برای هر یک از نیازمندی هایش یک فرم استخدامی یا ثبت نام قرار داده باشد.
دقیقا اینجاست که باید با توجه به مهارت و توانایی هایتان یکی از فرم های مربوطه را پر کرده و منتظر تماس صاحب سایت یا شرکت باشید. چند روز بعد موبایلتان زنگ خواهد خورد و بعد از مشخص کردن دستمزدتان، شروع به تولیدمحتوای مربوط به آن سایت خواهید کرد.
در خود ایران، سایت های بسیاری مانند هم سوالی،شتاب مارکتینگ، داستانت، پارسکدرز، نوین، الو محتوا، گراف تیم، کپی فای، انجام میدم، نورساب، پونیشا و. هستند که سالانه چندین نویسنده ی ماهر را در سایت خود به عنوان یک فریلنسر (کسی که بدون اینکه به شرکت یا سازمانی متعهد شود، فعالیت حرفه ای و تخصصی خود را شروع کند) آن هم با مزایا و حقوق مناسب، استخدام می کنند.
نویسنده این حق را دارد که بر روی مطالبش قیمت گذاری کند. به فرض مثال شخصی برای نوشتن یک مقاله ی 700کلمه ای، 7000تومان می گیرد. یا برای هر کلمه تنها 3تومان. این دامنه ها متفاوت می باشند و بسته به سختی کار و زمان هر پروژه و کیفیت کار هر فرد، دارای فراز و نشیب هایی هستند.
از میان سایت های خارجی نیز می توان به work-zilla، qcomment، Amazon، clickbank، aticlix، freelancer.com و. اشاره کرد. نویسنده ها می توانند در تمام این سایت ها عضو شوند و کتاب، مقاله، داستان، محتواهای اختصاصی و مطالب خود را هرچه که باشد، با دلار، به فروش بگذارند!
البته برای کار با سایت های خارجی، بهتر است قدری به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید. چون نوشته های انگلیسی را زودتر می توانید وارد بازار خرید و فروش کنید. و اینکه برای گفتگو با پشتیبان و راهنمای سایت ها باید حداقل بتوانید درحد یک صفحه به زبان انگلیسی صحبت کرده و تایپ کنید.
فکرش را بکنید! اگر هرماه برای 3-4 شرکت محتوانویسی کنید و درآمد حاصل از هر شرکت یا سایت 2میلیون تومان باشد، ماهانه نزدیک 7،8میلیون تومان درآمد خواهید داشت و حتی بیشتر!
خلاصه فارغ از نویسندگی در سایت، شما می توانید از طریق محتوانویسی وبلاگ و وبسایت خودتان هم درآمدزایی کنید.حتما می پرسید چطور؟ اصلا کار سختی نیست. کافیست در عرض 5دقیقه یک وبلاگ ساده در سامانه های وبلاگدهی معتبر ایران (مانند بلاگفا، بیان بلاگ، رز بلاگ، بلاگ اسکای و.) راه اندازی کنید! سپس شروع به انتشار مطالبتان کنید.
فرقی نمی کند موضوع مقاله هایتان چه باشد. فقط یادتان بماند که تعداد کلمات هر پستی که منتشر می کنید، بین 700-900 کلمه یا حتی بیشتر از این باشد. چرا که پست های کم محتوا، به سختی در سیستم های گوگل نمایش داده می شوند.
هدف بالا بردن تعداد بازدیدکننده هاست! پس اگر این روند را ادامه دهید گوگل صفحه ی شما را رتبه بندی خواهد کرد و خواهید دید که بازدیدهای شما از ماهی25نفر به روزی25000نفر تغییر یافته است.
بعد از آن دیگر با خیالی آسوده می توانید پیشنهاد سایت ها و شرکت ها و افراد متخصص را قبول کنید و همچنین در وبلاگ یا وبسایتتان فروشگاه آنلاین کتاب و مقاله یا هرچیز دلخواهی برپا کنید و در گوشه وب خود لینک و بنرهای تبلیغاتی قرار دهید و برای خود درگاه پرداخت باز کنید.بدین ترتیب کسب و کار آنلاین و اینترنتی شما وسعت می یابد.تا جایی که به درآمدهای میلیونی و حتی میلیاردی دست پیدا می کنید. به امید آن روز.
نویسنده: هانیه مهدوی کیا
درباره این سایت