بعد از حدود 13 روز ، دوباره مفتخر شدم که 13آبان، در یک شب به یاد ماندنی، دقایقی خدمتتون باشم در برنامه ی گئجه لرِِِ شبکه ی استانی سهندheart

پ.ن1: اون شب به شدت دچار سرماخوردگی و به قول خودم، پاییز زدگی شده بودم.sad همش توو خودم بودم. شاید از لحن صحبت هام و لبخندهای کم جونم بیننده ها هم از کسالتم بویی بردن که حالا بگذریم.crying ان شاالله هفته های بعد، دوشنبه های بعد بهتر از هربار به روی صحنه بیام.blush

پ.ن2: روز به روز که میگذره بیشتر از قبل به خودم می بالم angelکه این افتخار بهم داده شده که در کنار یک استاد دانشگاه و معاون دلسوز و جلوتر از اون  یک مجری لایق، اجرا کنم.laugh آقای رنجبر میتونن به عنوان یک انسان عالم و موفق در کار و زندگی، الگویی برای من باشن.cool پیشنهاد میکنم هر شب برنامه ما رو دنبال کنین و برای هرچه بهتر و زیباتر شدن برناممون به  ما از طریق پل های ارتباطی موجود در سایت gejalar.ir و همچنین صفحه مجازیمون gejalarsahand نظرات و ایده هاتون رو ارسال کنین.wink

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Chris تولیدی لباس زنانه Chris از کیهان Lynetta نـابــــــ "بیداری اندیشه " خرید آنلاین بیمه در کمترین زمان باربری پنجره شیشه ای